Etusivu > IHQUU ANIMU GAMAA ^____^ nippon > K-ON REVEIWEW ARVSTLUU *o* (けいおん!) ^___^

K-ON REVEIWEW ARVSTLUU *o* (けいおん!) ^___^

mä _LUULIN_ et tää o tämöstä! ^_^...

mä _LUULIN_ et tää o tämöstä! ^_^...

moIGGA :-* blgois aika baljo kävijii ollu vimme aikona nise ^___^ ok MUT mä oo NYT KATTONU abbout semmoset noin 3 jaxxoo tämmÖSTÄ K-ON!!! sarja ^_^; siinä o tämmösii hai skool tytöi jotka tekee bändiclubi xDDDDD sitte se yks o semmonen öoöoöpöpöpöpö ei osaa mitää XDDXXDDX sitte yks se mmonen OHOHOHOHOAHAHA riehuu koko aja sit YKS SEMMONEN joku tuo aina gagguja syövÄT väli PALLOJA KOKO AJA esim. gaggu, tee(fake kahvII), ööööö joskus jotai hyyttelöö!! kuitteki tääk ertoo niist!~ :-* AINII SIEL OLI VIEL YKS (4) nii joo!!!!!! seki o viel äläkää UNOTAKHO SITÄ!1~

sidde se oligi tälästä XD

...sidde se oligi tälästä XD

nää tystytkyt sitten tekee kaikki. TÄÄ tyhymyä tai VÄHÄ HIDAS(SLOW) tytsky liittyy sitte sillä _EI OO KITARAA_ vaikka sano ETTÄ SOITA KITARA XD sitte lol muut sanoo!! site NE TEKEE TÖITÄ duunii ja saa ostaa kitaran jeeeeeeeeeee site eSE OPETTELEE SOITTA KITARAA LOLOL vittu MITHÄ BASGAA!!!! vittu tää o paskin sarJAJJJAJAJAJAJ MITÄ OON KATTONU IGINNÄ!! (kahe viiko sisä) tämmÖÖSTÄ PAKOTETTUU PASKA MOE MOEMOEMOEEOMO SÖPÖILYY HYI PERGEEELELE en tygägägäg iha homo sarja~!!!!

mmmm...... mio O BARAS tytsgy TÄS GAY-ON SARJAS!!!! :-*

mmmm...... mio O BARAS tytsgy TÄS GAY-ON SARJAS!!!! :-*

OP(osuspank) JA ED(enerki dring) nää o iha JÄNNIi ja ne onggi parasT KOKO SARJAS XD jote norm sarja PASGAA hölmölyy!! vaigga proo ANIMAATIO STUDIO ontehny tän(gyoani) nii silti kuso (basga) :/ NE o o tehny semmosii huibbu animeuitä ku esim. haruhi ja luky star!! ^_____^ kato ne älä tätä ^______^ (not dis) ok LOBBU sanat::

+iha ogay algo lobbo biisit ^^;

+gyoani (teki harruhi) ^^;

-(moe(SIMBSONIT))pasgaa >:(

-nnakki sormII >:(

-LIA VÄHÄ NIPPONILAISIA LESPOJA >:(

!!!!!annaN 1 KITARA KIELI 500 RUMPUSETISTÄ!!!!! HUOM SILTI KATTOKAA JOS TYGGÄT NIPPON KOULU TYTÖISTÄ!!!! ^_^ (mä tyggään niin katon) ^_^

tää oli barasta gogo sarJAS TÄHÄ MENNESÄ O_o

tää oli barasta gogo sarJAS TÄHÄ MENNESÄ O_o

 1. 18.04.2009 13:23

  JJEEEE me jo pelättii etette tekis KO-N arvosteluu ollenkaa ^o^ totemo urreshii *A*

  ootte vähä paras blogi teidänpitäs alkaa julksta omaa lehtee jos ois kans tämmösii avrostelui,loli pantsui ym anime kamaa ^____^

 2. CLAW
  18.04.2009 18:04

  K-ON! Oigeesti iha hywä pantsu sarjaa ja op aika niec no no no! siis katson tätä et mihi suuntaa menee ja ootan millon vihdoi oppii soittaa ainaki XD

 3. Pege
  07.05.2009 10:02

  Mikä siinä on niin vaikeeta kirjottaa täysin suomeksi tai sit kokonaan englanniksi? Tollasta tekstiä on niin raivostuttavaa lukea. Tämä on ihan yleinen kommentti koko tästä sivustosta. Lyhyesti vois kiteyttää koko homman yhteen lauseeseen: Yritystä löytyy, mutta siihen se sit jääkin.

 4. Soina
  20.05.2009 17:08

  Pakko sanoa, että komppaan kyllä Pegen viestiä. Todella ärsyttävää lukea tekstiä, jossa isoja ja pieniä kirjaimia on sekaisin ja kun useampia kieliä on yhdistelty + tuommoisia ihq lausahduksia ja miinuksiin ei siis minkäänlaisia perusteluja.
  + eihän K-ON’n edes kuulu kertoa lesboista joten ei se voi hyvänen aikan miinusta ! Ymmärrän että olette halunneet saada tästä ’hauskan’ mutta tuommoinen huumori ei kyllä tepsi, jos lukija on yli 12-vuotias. Eihän noista arvosteluista saa edes selkoa pidittekö vai ette kun gogo hoMMa on niiq kirjOTEttu tolleen niiq äksdee ooämgee LoL.

 5. 20.05.2009 18:06

  OKOO kiittii ku kerrot huom en tajunu sun textistä MUT varmaan ^___________________________^ kiva!!(nii pitgä en jaxanu luuke just X_X)

 6. Lol
  28.06.2009 03:03

  @ Soina. Veit sanat suustani, mutten ole jaksanut kirjottaa mielipidettäni tänne. Mutta selväähän se on, trolli mikä trolli. Ei voi olla englanti noin hyvää, sen ohella osaa vielä japania että voi subata, mutta suomi tällaista. Ja tuskin 12v johon tämä kirjoitustyyli viittaa osaa edes englantia sekä japania noin hyvin.. Ei kannata turhaan edes kommentoida enään kun vastaukset ovat kuten yllä.. Trollia trollin perään.

 1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: