EDEN OF THE EAST :O

MII TOO BRO!!

MII TOO BRO!!

eedden of east on tämmäne ihme sarja !! siinä aluks tulee joku ukko alasti AMERIKKA PRESIDENTIN VALKOSEN TALON ETEEN ALASTI sitte se karkaa jonkun akan kanssa joka heittelee rahaa presidentin TALOON…….. JOO aika wuttttttttttttt wuttttttttttttttttttt wut is dis emmätajuu ees XD iha outto (wired) sarja tää xd!! sitte tää alaston mies o joku profeetta ja sil o 10000000000000 YENNII (nippon raha ¥¥¥) nii en tiiä se o joku 3000 €€€ silleen aika vähän!! mut sen pitää PELASTAA NIPPON sil rahalla esim en tajuuuuuuuu!!

tämmösii ostin tänää OOTTEKST TE SYÖNY NÄIT?? ps ei oo mikään uutuus tuote!!

tämmösii ostin tänää OOTTEKST TE SYÖNY NÄIT?? ps ei oo mikään uutuus tuote!!

jooo huom jos et tajuu tätä sarjaa NII ÄLÄ VÄLITÄ ei tarvii tajuu homot tajuu!! kerran kysyin yhelt homolta ”MOI TAJUUX SÄÄ ASIOITA” nii se sano joo XD!!11 <— tommosii on homot ps. se homo oli Zing XD kuittenkii mä kuuntelen nyt tÄLLÄSTÄ mega man 5 musaa (ROCK MAN NIPPONKSmusaa) just iha kiva biisi taitaa olla vitostesta!!! ja kävin kaupas ostaa SIRKUS AAKKOSII tänää aijjemmin :))))))))))))))) hyvii nää!! SILLEE niiku on lakritsiatsia ja hetelemää samassa ^______________^.

ROBOTTI KOIRA COW BOY!!!

ROBOTTI KOIRA COW BOY!!!

sitte tällä HEPULLA TÄS SARAJAS O VITU iha homo kännykkä hyi saatnana siellä o rahaa ja näkee joku tvitter kaikil siel???? mä en oikke tajuu tota tvitter mut se o joku troijan hevos virus joka tulee tietto koneeseen ja ottaa kaikki sun tiedot nii sitten se o tommonen hacckeri!! sit muita proffeeettoi on ja niillä myös se virus kaikilal vitus (OHO TYPOTIN VIRUS ^__^;) sitte tää osti jonku ostos keskus (mallin) ja siellä kaasu kammiossa tappo sata NEET tyyppii (neet o vähä ku leet mut niiku toi N ON NIPPON ELI NEET=NIPPON LEET) sitte se eden of teh eesti se on joku virolainen haku kone google image haku sori spoiler XD älä lue tota edelistä ^__^;!!!!!

tenshi inu!! ^_____^

tenshi inu!! ^_____^

ok plus minus

+en tjauu mitää tästä XD ^___^

+iha homoja kaikki XD ^___^

+homo rahaa vitusti pitää pelastaa nippon en tajuu XD ^___^

+sirkusaakkoset OM NOM NOM MNOM NOMONPOMONOM pop ^_^

-paskaa OP VITTU ENGGU

-ED HYVÄ ANIM PASKA LAULU = PASKAT BIISIT >:(

annan 8,2 homo kännykkää 10 stä inu tenshistä!! (perunan nootti: enkeli koira kirjaimelisesti käännetty mut huom ei voi KÄÄNTÄÄ MERKITYSTÄ!!)

 1. 19.05.2009 18:21

  omgsgg tygäsi varsingi tots sirku ss agone kapaleest tsoi hyvä PS söin itegi gerra isrugs agone PS KOIRA ENKELI PROO VARMAA STNA N KATOO JSOKSUSS ITÄ EDEN ^____^ OHO GOOGLE :0 :0 OHO MIKS NOLALT NÄYTTÄ IhAN PIENILT OO KIRJIAMLT :o :0 :o

 2. 19.05.2009 20:43

  joOO!!!!siis! MÄKÄÄ en iha tajunnu et siis mitä oliks akira joku eesus muhammed en tiiä XD XD ku se känny sano jotai et: nobureezi oburige moonspeak moonspeak messias o________O mut tenshinu on sugiru tottemo kawaii ^0^

 3. Jep
  08.06.2009 22:50

  siis selvä

 1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: