Etusivu > VISSUALI NOVELI PELI ^o^ > 9 Hours, 9 Persons, 9 Doors – Extriimi pako

9 Hours, 9 Persons, 9 Doors – Extriimi pako

Otan vähäse sapuli-donosama sta mallia ja teen tälläse pelinovelliartsun! Eli kyse tällläsestä pelistä kuin nimeltä Kyokugen Dasshutsu 9-Jikan 9-Nin 9 no Tobira. Jos ette usko et liittyy animuun ja visuaaleihin ja peleihin nii tässä todiste että on japani lainen visualinen novelli. Voisi ottaa enemmä visuali novelli artsui ku ei oo kauheesti ollu mitää kivaa animu puolella enkä lue mittäää mangaa (paitsi zelda wind wake r manga kantsii muuten lukee!) ja tein visualinovelleile kategorian toivottavasti ei peruna sama suutu ._.

Zero

【ZERO】 tulee hakemaan sut kun sä nukut!

Sitten otetaan perunasta mallia laita tästä pelimusa päälle samalla ku luet artsua:

Piti muuttaa utub videoksi kun mp3 ladattiin niin paljon että drop boks meni boks >_<

Pelin kotisaitit ja toimiva flash demo: http://www.aksysgames.com/999/

Wet June

Pellin novelliosuus: henkilöt ylänäytös, ajatukset alanäytös. Huomaa mahtava 256×192 reso!

Itse törmasin peliin kun kattelin jotain uusii deeäs pelei mun acekardille ja tuli vastaan jännän näköinen peli josta kaikki oli vähän VAAAAUU! Luulin sen taas olevan joku halpis peli jossa ei oo mitään järkee tai muuten vaan paskaaaaa mutta oliki yks parhaist deeäs peleist mitä oon pelannnu.

Pelin tarina kulkee sillein että henkilö nimeltä 【ZERO】 nappaa yhdeksän tyyppiä peliin nimeltä 【NONARY GAME】 eli peliin jossa pelataan jollain juuriluvulla ja numero 9 on suuressa osassa. Kääntäjät kivasti jättääneet noi 【JAPSISULKEET】 englanninversiossakin. Yhdeksällä tyypillä on yhdeksän tuntia aikaa löytää ovi jossa on numero yhdeksän ja selvitä pihalle ennenkuin jotain pahaa tapahtuu (spoil: ei mitää koska visualinoveli = loputon aika XDDD).

Pelissä itessään on kax osuutta: on visualinovellipuoli jossa texti menee SAATANAN HITAAASTI (tai liian nopeesti jos skippaa ja ei voi skippaa ennenkun päässy läpi sen kohdan) ja sitten on puzzleosuus jossa hyödynnetään deeässässässä olevaa KOSKETUSNÄYTTÖÖÖ!!
Noveli puoli on aika helppoa ku pitää vaan lukea tekstiä sit painaa näyttöö, alaspäi nappia tai a nappia. Välillä tulee vaihtoehtoja joista suuri osa ei vaikuta kauheasti mihkään paitsi tekstin määrään ja osa siihen mihkä oveen mennään.
Puzzleosuudessa pitää nuolinäppäimillä liikkua huoneesa ja kosketusnäytöl kosketella kaikkia le randomisti missä olis jotai kivaa että voi löytää jotain mitä voi käyttää sitten jonnekin muualle randomisti et pääsee ulos. Tosi kivoi älypähkinöi mutta yks kohta tarvii walktruuta kun suunniteltu joilleki japsille joilla on oikeasti jotain päiviä aikaa ratkoo jotain tyhmää robottijutskaa…

Lotus tietsikalla

Peli saattaa sisältää isotissisiä naisia, jotka osaavat pelata left 4 deaddia.

Pelis on yhteensä jotain 6 lopetusta (HUOM väärinpäin oleva 9) joista 5 on fake loppuja ja sitten on yksi truu eli hyvä loppu. Jos tekee yhden tietyn fake lopun niin saa kaksi loppua kun tekee truu lopun tosi fakee! Loppujen tulo määräytyy sen mukaan mistä ovista menee. HUOM jos haluaa kaikki loput pitää aloittaa AINA alusta ja tehdä AINA samoja huoneita joka on aika paskaaaAAAAA varsinkin eka huone tultua opeteltua aika hyvin ulkoa!

Ite dikkasin pelistä aika hyvin mutta SE SATANA TEKSTI MENEE SAATANA HITAASTI!!!1one Iha mukava olis lueskella muttakun se teksti tulee jotain tuplasti hitaampaa mitä lukee. Spritet on ihan kivoi ja välillä niissä on mini animaatio esim. pinkki tyttö hyppää että pantsu melkei näkyy tai isotissisen naisen rinnat pompahtaa. Taustat tosin näyttää aika tyhmiltä pikasesti 3dee softalla tehdyiltä mutta niitä ei onneksi tajua kattella. Välillä näkee ihan erikseen tehtyjäkin kuvia (ks. vasen) jotka on ihanaa silmäkarkkii.

kauhee raiskaaja tulee

”AIM GONNA REIP JUU!!!”

Musiikki omasta mielestäni (siis IMOH) tosi mahtavaa mietiskelymusaa eli just sopivaa! Latasin siis ostin koko ORIGINAL SOUND TRAKIN (eli OST) just sitä varten jos pitää miettiä jotain niin laitan aina kuulumaan.

SITEN LOPPUARVIO::
+ Eritäin hyvät sprittet ja välikuvat
+ Musiikki tosi spot oon
+ Tarina 11/10
– Taustagrafiikka meehhh
– WHY SO SLOW (AND SKIP WHY SO FAST)
– samoi huoneita tuhat kertaa
Suosittelen ostamaan DS liten ja lataamaan rommin siis ostamaan usasta (koska ei olla europa versio) 4/5

Pitää joskus arvostella jotai paskaa ettei aina oo noi hyvii ppisteit kaikis AAAAAA tossa vielä yksi Qva:

Coler ja Lotus

Best bitches in da geim: Cloveri ja Lootus

  1. 03.03.2011 23:02

    miksei ollu spoileja vaikka mulle luvattii spoileja??

  2. marioysikax
    03.03.2011 23:13

    Kuvat on spoileja XD

  1. 11.05.2015 16:33

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: