Etusivu > IHQUU ANIMU GAMAA ^____^ nippon, SUOMEX *o* > [C] – Sielun raha ja mahdollisuus kontrolloida

[C] – Sielun raha ja mahdollisuus kontrolloida

c_1

Mitä millon mä oikeen oon viimexzz tehny arkkaa tää on ihan kauheeeta!!! Oon kattellu mario holik 2, pfp-poika 2 ja kaiji 2 (ps paljon kakkos siisoneit) ja sit muut lobbu ja kaiji myöhästelee ja MUISTELU JAXO MINUN KAJIISSA?!?!?! niin sit katoin randomin vähänkää kiinnostavan sarjan mikä osu eteen.

c_3

valkoinen hattutyybbi

Animun juoni että päähenkilö on perus koululainen ilman rahaa sit siinä lähellä on ihku pihku animumimmi joka välittää siitä :-* kauhee angst pojalla kun ei ole rahaaa ja tytöllä onkin kauhee prätkäkovis mies. Sitten YHTÄKKIÄ! tulee valkoinen hattutyybbi joka antaa sille massia sitä vastaan että se käy toisessa ulottuvuudessa tappelemassa toisia tyybbei vastaan että saisi lisää rahaa! Apuna tappeluissa on oma digimon assetti joka kuvaa henkilön tulevaisuutta tai jotain emt ja sitten raha vaikuttaa henkilöiden tulevaisuuteen! Tietenkin kadonnut iskäkin liittyy tapaukseen.

c_2

Liitä nyt Visa korttiisi oma Asset! (Saattaa sisältää turreja.)

Loppupäääs s ei cit ennää kuulla siitä alun tytöstä ollengaa vaan pojan asset onkin pakastunut poikaan ja muutenkin pelkkää tabbelua ja rahajuttuja ja syöpälapsi eli kaikki perusjutut.

Animaatiokustannuksia on säästetty välillä 3D hahmoilla ja juoni on saatanan ennaltaarvattavaa MIKSI NE TEKEE NÄITÄ! no oli pari juonenkäännettä mitä ei tajunnu het tai jotain mut muute shittiä. Melkein sama kuin kattois digimonia paitsi että ystävyys puheet on korvattu rahalla että sarja kiinnostaa noin kaksi vuotta vanhempaa ikäryhmää tai jotain. En ees jaksa arvostella loppuun asti sellasta paskaa kuraa että.

+ Visa kortteihin saa lemmikkejä
+ Aika on kirjaimellisesti rahnaa
– Digimon ilman renamonia
– Sama juoni mitä tuhannessa muussakin animussa

Annan tälle ERITÖIN huonon arvo sanan jota en jaksa miettiä sille. Lataa täst ä mun muokkaama tekstariääni jos haluat. Mä ootan etä tä viiko kaiji tulis ja meen pelaa main kräft PS tulkkaa pelaa meidä servulle!->

c_4
 1. 22.07.2011 12:01

  Talous-aspekti oli kyllä tuore idea ja hyvin toteutettu, vaikka kiirehtiminen vähän pilasikin sen käsittelyä. Aika perus mekanismeilla sarjassa pelataan ja oikeasta maailmasta löytyy allegorioita sarjan fantasia-elementeille, joka on todella kiva juttu jos haluaa saada animesta ajattelun aihetta.

 2. marioysikax
  23.07.2011 18:26

  Mairos serious talk mode:
  Tosi hienoja sanoja käytät. Olet kiireestä oikeassa: jos olisi ollut 24 jakson season niin olisi ihan varmasti ollut nautittavampaa katsella ja sarjalla olisi voinut olla parempi loppu. En tiedä miksi, mutta sarjan rahahöpötys kuulosti yläasteen yhteiskuntaopin tunnilta. Verrattuna S&W valuuttahöpinät kuulostivat paljon mielenkiintoisemmilta ja lisäksi sarjassa oli paremmat päähahmot eikä syöpälasta.
  Onneksi en odottanutkaan sarjalta paljoa. Onneksi saa jatkaa kaijin katsomista typerän recap jakson jälkeen.

 1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: