Etusivu > IHQUU ANIMU GAMAA ^____^ nippon > Boku wa Tomodachi ga Sukunai vaikutelmia

Boku wa Tomodachi ga Sukunai vaikutelmia

MOIGGA! oon Clawi joo aattelin vähä kertoo lyhesti kun kattelin tommosta shittii animua joka alko tässä joku aika sitte ja tullu nyt varmaa pari jaksoo tai viis kuus, mut enivei voin antaa pari ensi vaikutelmaa mitä tää sarja tarjoaa et voi välttää tutustua.

OPPI LUPAA HYVÄÄ

Sijoittuu vanhaa kunnon hai skuul ympäristöön ja tommosen fake jabanese tyypin ja sen uusien tyttö frendejen ympärille et haaremi animesta voidaan puhuu jos puhutaan kuitenki toi tybä on aika pahis muitten mielestä kun eri lainen tukka ja vaihto oppilaski ja kaikki pelkää sitä sitte yks tyttö jolla on mielikuvitus ystävä perustaa sen kaa uuden frendi klubin kaikille yksinäisille tyypeille. Sitte sinne joinaa kaiken maailman tyttöi esimerkiks yks neiti big boobs jotka hakee tyttö kamui itellee koska kaikki vihaa sitä kun niin isot puheet itestään ja pojat tykkää siitä enemmän kun muista tytöistä. Sitte ne pelaa jollai fake PSPeellä je pleikalla monsu hunttii ja jotai galgeja peput pystyssä NOO joo pari loliikin mahtuu mukaan ainakin tommonen alistettu nunna tyttö ja tybän pikku sisko joka on vähä vampyyri hullu ja silläkään ei oikein oo kamui muita kun veli.

AsSh ketsum nuorena eiku wtf

Siitä etiä päin varmaa jatkuu aika samanlaisena et pelaa pelei tabbelee välillä, ovat koulussa tai hengaa jossain välillä pari pantsu shottii ja loli kohtausta  paitsi että tossa tommonen deepimmän juonen mahollisuus on (yea rait) kun näytettiin traagisia fläs bäkkeikin ja kukaan ei varmaa arvaa mitä tapahtuu. JOS siis tyggää vähä pikku tuhmasta animusta ja semmosest reps lol meiningistä ilman varsinaista järgee ja ettii vähä ehkä jotain semmosta ni tässä on. Varmaa katon tän lobbuu kun katon yleesä pasgaa ja tarpeeks huono että voi kahtoo samalla kun syö aamu palaa tai ilta palaa miten vaan.

PSP peli origiat menossa

  1. 18.11.2011 15:45

    tykkään noi lolit ja peäspeet en tykkää self insert main karakter ps en tiedä onks self insert main karakter ku en oo kattonu mut 100 % ajasta on niin varmaan on psspspssps grats 4 eka arkka ^_^

    tykkään btw tostaki ku muita animu blogei pitää tyyliin yks heppu ja ne päivittää usein pari gertaa viikos ja popanimes taas on jotain 7 kirjottajaa ja päivityy ehkä kerran kuukaudes parhaimilaa ^o^

  2. 18.11.2011 15:49

    better than fate \ ztero

  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: