Kobato (Tomato?)

kobatos gonna kobato

KOBATO on tämmönen CLAMP MANGA ja animeki tehty, joten söpöi poikii joille voi fapata löytyy mut valitettavan vähän oli näitä nii vähän miinusta.

tommonen pehmolelu nimi tais olla joku IYOJORUIG super tyyppi ampuu tuli palloja ja on vihanen

2009 alko tää anime ja kesti 24 viikkoo mut katoin sitä sillon kun tää tuli mut jossai vaiheessa en enää kattonu sitte loju 3 viimestä jaksoo yli tuhat vuotta kova levyllä kunnes viime yönnä katoin vahingossa ne ku yritin ettiä digimonia. En kyl oikei muista mitä tässä oli joku toi KOBATO kerää jotain karkkia purkkiin että saa toiveen toteutettua ja sitten niitä karkkeja saa jos on kiva ihmisille tjsppppp.

tomato-chan

sitte se koobato menee jonnekkii lasten tarhaan ja siellä se on kokoaja siellä on lapsia, mutta VARO!  Super pahoja yakuza laina sharkkeja on liikkellä!! Tälleen saadaan PLOTTIA vähää tähä sarjaan ei oo vaa kobato tekee kivoja juttui tyypeille ja saa niiltä karkkia mahasta.

tommosii karkkei tulee tyyppien mahasta jos niitä vähä tyydyttää ?? ?_? nani kore

Itehän en tiiä noista päiväkodeista ku kuulemma ne on jotain natsien juttui? junalla päiväkotiin ja yöks kotiin ite en rupee tommoseen.  Mut kobatolla on semmonen pehmolelu joka tykkää puhua mut se on ihminen se jotenki kait oli muuttunu pehmoleluks ku oli tapellu jumalan kanssa tjsp??? Varmaa mangaa lukemalla sais paremman käsityksen esim 2011 tais loppuu kopato 2009 loppu anime miten tämä on mahdolllsta ^_^;

uuh mun prinssi niin tsun tsun <3 <3 <3 <3

nii ja koska tää o CLAMPB nii pakko olla titetty se kaunis mies ah ah uh uh :-* panisin. tommonen vähä semmonen tsundere on tää meijän tyyppi [en muista nimEÄ] mut joo se o aina vihanen ja ei ilmaise tunteitaan vaan tekee kovastI TÖITÄ että juu nou aika DEEB tyyppii ja sillee tosi KAKKOIIII *3* come here handsome i gibe u some medisini mouth to mouth *3*  *ε*

 

10/10 suosittelen jos tykkäät komeista miehistä ja karkeista

 1. 28.11.2011 21:45

  gay

 2. 28.11.2011 21:47

  yes u r

 3. 04.12.2011 16:58

  ”KOBATO on tämmönen CLAMP MANGA ja animeki tehty, joten söpöi poikii joille voi fapata löytyy mut valitettavan vähän oli näitä nii vähän miinusta.” :d:d siis mitä vittua o_O!?

  tarkottaaks toi et tytöt voi fapata pojille??

 4. 04.12.2011 21:00

  Vittu :

  ”KOBATO on tämmönen CLAMP MANGA ja animeki tehty, joten söpöi poikii joille voi fapata löytyy mut valitettavan vähän oli näitä nii vähän miinusta.” :d:d siis mitä vittua o_O!?

  tarkottaaks toi et tytöt voi fapata pojille??

  hmm varmaa voi tytötki??? mut tarkotin kyl itteeni ja muita seksuaalisesti varmoi poikiii ^__^

 1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: