Etusivu > IHQUU ANIMU GAMAA ^____^ nippon > Genius Party Beyond ARWOSTELUU – What is art?

Genius Party Beyond ARWOSTELUU – What is art?

Joo kattelin tossa tommosen joku aika sitten kun Genius Party Beyond kun olin joskus kattonu aikasemmin yhen sen viidestä episodesta nii aattelin kattoo loputkii. Toi on oigeesti sitten vähän niinkun jatko osa toho Genius Partyyn mut ei varmaa hirveesti välii jos ei oo kattonu sitä ekaa kun on erillisii tarinoita kaikki jaksot.

Viis eri tarinaa siis tossa kaikki on semmosii vähän enemmän deep ja aika very artistik stuffii et ei kannata kahtoo jos on semmonen et ei tyggää semmosesta mut toisaalta ihan hyvä kahtoo joka tapauksessa et on kokemuksii sit jatkossa. Eka jakso on ainakin semmonen et wtf ja ehkä vaiken tajuta mut sit toisaalta aika selvä kun vähä miettii juttui ja vapauttaa mielen jsnp… selkein jakso on varmaa se toisiks vika kun siinä on selkee aika yksinkertainen idea ja plotti.

Tyggäsin joo tästä kun oli just tommonen maind blou ja artistik ja ehkä paras jakso oli se toinen jakso kun siinä oli esim emt fantsuu sit kissa ja musiikki oli kivaa ja jännä oli se tarina siinä silleen lopuks jäi hyvät fiilikset siitä. Kans se sitten se just ns helppo jakso oli hauska kanssa sekä kiva animointi tyyli oli myös eikä muutkaan paskempii ollu et semmonen mitä nyt 4/5 voisin antaa tälle et ei ihan full skores kuitenkaan ku ei jääny semmonen omg best animu eva fiilis ja ainakin se vika jakso oli vähän meh.

  1. 01.01.2012 09:52

    deep

  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: