Etusivu > IHQUU ANIMU GAMAA ^____^ nippon > Hotarubi no Mori e

Hotarubi no Mori e

yeah moi katoin tällasen leffan hotarubi no mori e (about ”tulikärpästen valaisemaan metsään”, 蛍火の杜へ) gogo arkka pitkästä aikaa :)

okei tää on natsume yuujinchoun kirjoittajan samannimiseen shoujomangaan perustuva 44 minsanen tuoreeltaan bd dvd:lle siirtynyt animaatioleffa. tän päähenkilö hotaru (toi tarkottaa tulikärpänen aika deeppp) eksy 6-vuotiaana metsään ja sieltä sen raahas ulos tosi dreamy lolicon youkai nimeltä gin ^o^ hotaru ottaa tavakseen chillailla isoisänsä luona viettämänsä kesät ginin kans ja tää elokuva kertoo hotarun wanhenemisesta ja noiden välisen suhteen kehittymisestä. jippona on se et jos ihminen koskettaa ginii niin se katoo aaargh joten sen pitää pitää loliconin viettinsä kurissa (tää on tosi opettavainen tarina japanin pedoille koska jos koskettelee lapsii niin joutuu vankilaan / sähkö tuoliin / kivitettäväks irl !!!)

gin pitää päässään maskii ettei sitä luultais ihmiseks tai koska se yrittää kospleijaa vegaa huonosti

eniveis teemojen kannalta tää ei tarjoo paljonkaan uutta (kaukosuhteita näkee käsiteltävän aika paljon vaik toi CAN’T TOUCH THIS tuo siihen vähän uuttaki) mut oikeastaan se ei ees haittaa ku kaikki on niin hyvin toteutettu täs :) animaatio on kunnos ja taustat natsaa ja saundträkkikään ei särje korvii plus hotaru on moe, tuloksena mukava pikkutarina. henkilökohtaisesti mä odotin jonkinlaista konfliktia metsäs asuvien youkaiden kans koska natsume yuujinchou ja youkai joka uhkas syödä hotarun alussa, mut oikeastaan ihan hyvä et sellaista ei ollut koska se ois vaan vieny aikaa tärkeemmiltä jutuilta tai lisänny pituutta jota tää ei mun mielestä tarvitse yhtään enempää. loppuratkasu oli ihan kohtalaisen koskettava vaikkaki vähän satunnainen mut ei valittamista!! tosi solidi kokonaisuus tää lehva.

joskus vain pitää hakata lolia päähän puukalikalla

suosittelen tätä about kaikille koska 40 minsaa ilman lopputekstejä ja :’) paitsi jos on sydämetön lurjus hater joka kattoo vaan huonoo äksön animee ja jolta ei heru sympatioita loliconien kärsimyksille niin ei kantsi ehkä vaivautuu. varsinki natsume yuujinchoun fanit varmaan tykkää koska täl on ihan sama tuotantoryhmä ku silläki (ite kyl kyllästyin natsumeen ekakauden puolivälis koska oon pro kyllästyjä ehkä katon joskus loppuun)

8,3 keppii päähän / 10 loli hyökkäystä

  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: