Etusivu > IHQUU ANIMU GAMAA ^____^ nippon > Sword Art Online (ソードアート・オンライン ) { Miekka Taide Linjalla }

Sword Art Online (ソードアート・オンライン ) { Miekka Taide Linjalla }

tyypillinen pelitilanne

joo moro kaikki kovat tyypit!! tuun nyt tänne varottaa teitä ETTÄ TÄÄ EI OLE MITÄ LUULET!!! tämmösel nimellä ku miekkataidelinjanpäällä OLETIN JATKOA MIEKKATAISTELU.swf!!!!! mutta mitä sain oli joku OCCULLUS RIFT WOW PELI MIKÄ VITTU onkaa??????????????????????????!!!!!

sword art onlinessa on äärettömästi miekkataisteluliikettä

älkää ostako tota okkulus rift se grillaa sun aivot jos lopetat pelaamise tjsp!! safety hazzard!!! sitte tässä on toi kirino siitä ore nou imoutosta mut se on käyny sukupuolivaihtoleikkaus (varmaa siellä ameriikassa kävi??? oliko treeni leiri pelkkä valhe??? O________o).

Kevyiden armorien käyttö kasvattaa liikkumisnopeutta

ite en tykkää noista mmmoprg koska ne o yleensä semmosii grind grind tääki on grind en tiiä sitte mikä siinä viehättää onko se  jännää vai mitä, mutta  oma kanta on ehdoton ehkä!!

tää anime saattaa olla iha exklusiivinen niille jotka potkustarttas tota ympyrä ikkuna  halkeamaa?? mikä ihmeen nimi toiki nyt o olevinaa ota näistä nyt sitte selvää >___<. emmä nyt tiedä toisaalta että onko tää peli vai anime vai mikä???  vastaan että varmasti on!!!!!!!!!

tyypillinen sword art online pelaaja

mut toisaalta anime of the year every year vois sanoo ku miekkataistelui tulee mut mite ne elää ku ne vaa pelaa 24/7?? ehkä ne o viety jonnekkii sairaalaa tiputuksee pelaamaa tjsp O___o!! varo wowei jos alotat et voi lopettaa KOSKA TÄÄ O HUONO ESIMERKKI LAPSILLE NIIN EHDOTON K-12!!!!!! annan arvosanaks kaks miekkaa!!!!!!

 

  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: