Etusivu > IHQUU ANIMU GAMAA ^____^ nippon > PYHÄ MAA (HOLYLAND (ホーリーランド)) ARKKA ^o^

PYHÄ MAA (HOLYLAND (ホーリーランド)) ARKKA ^o^

MOI KAIKKI KOVAT TYYPIT ^____^ arkkaan tällasen pyhä maa mangan ku sain jotain luettuu joskus loppuun niin JEAH (≧▽≦) katoin kyl tänä vuona anohananki mut joku peruna oli sen jo arkanu niin ÖÖÖ EN JAXA ARK SAMOI aika 6,5/11 stuffiIII se hana oli ylairvo ja sillee mut ENIVS! luin tän japaniks mut tästä on kai käännökset tarjol jos ei osaa lisäks on telkkarisarjakäännös tai pari jos ei osaa lukea ollenkaan ^^ niin siis tää holy lad on kouji morin vuodet 2000-2008 runannut SEINEN KATU TAPPELU MANGA m(_ _)m iteki oon katu tapellu jo kakkosesta asti niin voisin snaoo et oon ekspertti!!

jotain tuomareista ja kansista

jotain tuomareista ja kansista

mut eniv tää kertoo kamishiro yuu tollasesta hepusta joka on KOULUKIUSATTU LUUSERI HIKIKOMORI PASKA (tuosta mul ei oo kokemusta ite oon macho supermies) ^^ joka etsii paikkaansa yhteis kunnissa ja maailmoissa koska 100 prosenttia anime mangoista on kasvu kertomuksia ^o^ enivs tää tykkää pomppia ympäri tokion yötä koska se on kai kivaa mut sit kaikki omituiset hyypiöt haastaa riitaa ja se joutuu takoon niitä turpaan ja jutut vähän eskaloituu elevoituu!!

punch a dude mr bambi eyes

punch a dude mr bambi eyes

tykkäsin tästä ihan kohtalaisen paljo koska a) iha OOGOO tappeluita jotain se mangaka väitti et itelläänki on katutappelu kokemusta ja kaikkee en sit tiedä mut ainaki tää pysy jokseenki realistisuuden rajoisa toisinku 1000% muista animemangoista mitä siinä ipposaki oli jotain apinamiehiä ja merimiehiä ja paikallaanjunnausta btw b) täs ei ollu tota junnaustakaan hirveesti!! yhdes välis tää uhkas vähän muuttuu pahis of the week jutuks mun mielestä mut sit häipy niiltä raiteilta aika nopeesti. tää jatku 8 vuotta ja 18?? volumea mut jaksoin lukee kaikki mikä on aika saavutus good job mori my man ┌(^o^)┘モリ!┌(^o^)┘モリ! ja c) täs oli ihan hyvii hahmoi tykkäsin katujen karisma izawasta ja also pää henkilö oli myös ihan mielenkiintonen oli kaiken maailman chara developit ja kaikki!

OHSHI-

OHSHI-

miinus puolii oli varsinki alkupuolel iha paska piirrosjälki ja varmaan joitain ärsyttää lukea MILJOONA SIVUA TEKSTIÄ @ joka tappelu ku mangaka haluu selittää kaiken mut mua ei erityisemmin varmaan liikaa vn ja buk ^___^; öö yritin keksiä muita huonoi puolii mut ei niitä hirveesti oo ei ihmekään et tää oli aika tosi suosittu japanis jenkeis varmaan ei ku ei oo ees wikipedia sivuu (´;ω;`)

tätä selitysten määrää

tätä selitysten määrää

jeah suosittelen tätä tappelu sarjakuvista tykkääville paitsi niille jotka tykkää paskoista tappelu mangoista (LOOKIN AT U KENICHI FAN S) ette varmaan tuu pettyyn I GIVE DIS 8,4 MANGOS OUT OF 10 APPLES

  1. 24.02.2013 15:24

    En oo katutappellu ku nelosessa ja en oo koulukiusatu nii en osaa samaistuu 1/10

  2. 24.02.2013 15:42

    mee kouluun niin tuun kiusaan sua one time offer

  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: